Wie ben ik?

Mirjam den Boer

Mijn werk is ontstaan uit mijn eigen levenslessen. Ik studeerde Food Science aan de Landbouwuniversiteit Wageningen. Ik ontwierp vier jaar fabrieken en werkte tien jaar lang in Research & Development management bij Mars, voordat ik besloot mijn hart te volgen. Ik startte toen een studie over mens en gezondheid.

Nadat ik de master klinische-PsychoNeuroImmunologie (kPNI) had afgesloten voelde ik me rijk aan inzichten over hoe wij als mens uit balans raken. Hoe je ziek kan worden en hoe je het evenwicht kan herstellen. Als therapeut bij Gezondheidscentrum Bunnik zag ik hoe simpele veranderingen met voeding, supplementen en levensstijl grote verandering in energie en klachten geven.

Daarnaast gaven mijn drie kinderen mij de meest waardevolle inzichten om werkelijk mijzelf te leven, de meest optimale vorm voor mijn gezondheid. Het herkennen van hun liefde en de spiegel van mijn gedrag hebben mij de weg gewezen naar de kracht van mijn eigen liefde.

Nu combineer ik de kracht van liefde, mijn ervaring als coach en mijn kennis over gezondheid en voeding. Ik help mensen zichzelf te gaan leven, zodat zij hun gezondheid en passie voor het leven weer terugkrijgen.

5WmrqPpCQZy4Qk2kuacngA_thumb_2