Vergoedingen & tarieven

Consult informatie

De individuele consulten duren maximaal 1,5 uur. Bij kinderen en bij enkele volwassenen komt het voor dat we in een uur al klaar zijn.

Kosten voor een normaal consult van 1,5 uur zijn 127,50 euro (excl. btw). Voor jonge kinderen zijn de consulten meestal een uur a 85 euro (excl. btw).

De consulten kunnen ook per Zoom, Skype of telefonisch gehouden worden.

Afspraken dienen uiterlijk 24 uur voor de behandeling worden afgezegd. Zie Algemene Voorwaarden Praktijk

Trainingen

Je kunt nu ook zelf aan de slag in je eigen tempo met mijn online trainingen. Je vindt ze op Mir-innerworkacademy.nl.

MiR staat voor Mijn Interne Revolutie. Met concreet innerlijk werk leer je jezelf activeren en neem je de regie terug over je eigen energie, passie en levenszin. Je gezondheid, relaties en situaties bloeien weer op. Jij kan je leven veranderen. 

Basis training: 'De start voor Zelfheling' staat nu klaar.

Je investering 259 euro (incl BTW)

Bescherming Persoonsgegevens voor individuele consulten

In het volgende document heb ik vastgelegd hoe ik met persoonsgegevens en clienten dossiers omga. (AVG-Persoonsgegevensbescherming)

Voor verdere activiteiten binnen MakeYouTurn en MiR-innerwork Academy zie je het Privacy beleid en de Algemene Voorwaarden onderaan deze pagina.

 

Vergoedingen orthomoleculaire consulten

Ik ben erkend door de beroepsgroep MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde). Dit betekent dat de orthomoleculaire en PNI consulten in veel gevallen (gedeeltelijk) vergoed worden. Of dat voor jou geldt, kunt je nazoeken op de website van de MBOG onder patienteninformatie (www.mbog.nl).

Klachtencommissie Alternatieve behandelwijze

Ik ben aangesloten bij de Koepel KAB. Op de website van de KAB kan je de klachtenprocedure vinden. https://www.kab-koepel.nl/pages/klachten

 

KAB logo ivm kleuren
image001

Waarneming

Bij langdurige afwezigheid kunt u voor vragen over uw orthomoleculaire therapie terecht bij mijn collega https://www.andersenbeter.nl/about.