De gezondheidszorg is toe aan Nieuwetijds geneeskunde. Hierin wordt de huidige medische kennis gecombineerd met de invloed van het energetische veld op de gezondheid van een mens. Het is nodig dat we een brug slaan tussen de Medische Wetenschap en de Energetische wereld. De mens is meer dan alleen het fysieke lichaam. Steeds meer onderzoek laat zien dat angst het lichaam vast zet en beperkt in gezondheid, terwijl liefde het lichaam laat stromen, verwarmt en voedt. In mijn praktijk ervaar ik hoe de Kracht van Liefde direct invloed heeft op het welzijn van mijn clienten.

Bruce Lipton en Gregg Braden zijn belangrijke bruggenbouwers in dit gebied. Hun vernieuwend onderzoek maakt het effect van energievelden zichtbaar en begrijpbaar voor de wetenschappelijke wereld. Bruce laat zien hoe onze gedachte een energieveld is en onze gezondheid beinvloedt. Angst weerhoudt ons om gezond te zijn en liefde maakt je immuunsysteem fit.

Bruce Lipton: Epigenetics

Bruce Lipton: Wisdom of the force

 

Gregg verandert het mystieke werken met energie in een technologie door het energetisch veld  begrijpbaar en testbaar te maken. Hier legt hij uit hoe de invloed van de verandering van het energetisch veld wordt ingezet in de behandeling van een tumor in een ‘medicine-less’ hospital in Beijng China.

Gregg Braden: Curing cancer with emotions

geen reacties

Laat een bericht achter