Kracht van Liefde


‘Creëer een Gezond en Passievol leven’

Optimaal leven, wat betekent dat? Je volle potentieel leven. Elke dag kiezen voor de beste versie van jezelf. Jij kunt dat bereiken. Het betekent dat je alle energie die jij tot je beschikking hebt aan jezelf mag geven. Daarmee creëer jij overvloed. Je bent gezond, je voelt je krachtig en hebt zin in het leven. Overvloed waaruit genoeg is te delen. Het begint bij jezelf. Het is jouw liefde die je lichaam opent en verbindt met jouw bron aan energie. Liefde maakt optimaal leven mogelijk.

We geven vaak te gemakkelijk onszelf weg aan anderen. Door de verwachtingen het terug te krijgen, leven we in een gevoel van ‘tekort’. Optimaal leven daagt je uit om iedere dag opnieuw te kiezen: Ben ik er in liefde voor mijzelf of voor mijn omgeving?

Naast liefde leven we vaak onbewust in angst. Het is de angst die je laat kiezen er voor de omgeving te zijn. Je geeft je energie weg, je verliest te veel energie. Als dat te ver gaat, lijdt je lichaam en verlies je passie en levenszin. Je ontwikkelt klachten of wordt op lange termijn zelfs ziek.

Je kunt elke dag opnieuw kiezen de liefde aan jezelf te geven. Je opent daarmee de energiebron die jouw lichaam nodig heeft voor herstel. Liefde creëert het leven dat bij jou past. Vanuit dat leven kun je een cadeau zijn voor je omgeving, zonder dat je daarbij jezelf verliest.

KrachtVanLiefde_FINAL_Kevin