Hoogsensitiviteit & Omgeving

‘Moe en uitgeput? Ervaar overvloed van energie’

Als je hoog sensitief bent kan de wereld je behoorlijk overdonderen. Het lijkt alsof je geen invloed hebt, omdat het te hard binnenkomt. Dat kan je angstig maken. Het leven kan weer jouw leven worden, als je jouw kracht en liefde inzet.

Jij mag in de wereld staan, in jouw kracht. Je hebt jezelf klein gemaakt en anderen de ruimte gegeven. Jij bent op de achtergrond komen te staan. Maar dat is nu voorbij. Stap uit de wereld van angst in de wereld van liefde.

Jouw lichaam en ziel hebben het nodig dat jij er bent. De wereld is vol energie. Die voel jij dagelijks met je lichaam. Het raakt je nu tot in je diepste wezen, omdat je de ruimte zelf niet inneemt. Dat kost je veel energie. Door in je kracht te leven, kan je overal zijn, zonder dat het energie kost. Het zal je zelfs veel energie geven!

PersoonlijkeGroei_v3

Hoe kan ik je helpen?

Ik geef je inzicht in:

  • Hoe je angst de grenzeloosheid veroorzaakt naar je omgeving.
  • Hoe jij je kan begrenzen zonder af te sluiten voor je omgeving.
  • Hoe je lichaam vrijkomt van alle opgenomen angsten en emoties
  • Hoe je gevoeligheid als kracht kan inzetten hier op aarde

Wie kan ik helpen?

Als je hoog sensitief bent, dan merk je dat je hele leven al. Misschien heb je er die naam niet aangegeven, maar voel je dat je anders bent. Herken jij je in één of meerdere van de volgende beschrijvingen?

  • Ik heb het gevoel dat mijn leven zwaar is
  • Ik ben het liefst alleen
  • Ik voel me moe en uitgeput en ik zie op tegen feestjes
  • Ik heb last van stemmingswisselingen
  • Ik ervaar veel angst of onrust
  • Ik ben HSP en ik heb last van mijn gevoeligheid

Dan help ik je graag!