Maria Magdalena workshop

De vrouwelijke energie terug op aarde

Deel 1 – Vrouw,  houd  je niet schuil, leef je kracht hier op aarde!

De vrouw is verdwenen, de pure vrouwelijke oorsprong wordt niet meer geleefd. De vrouwelijke energie kan de wereld doen kenteren. Deze kracht kan de wereld tot rust laten komen. Wanneer de vrouwelijke energie aanwezig is kan de mannelijke energie gedijen en kan het leven weer harmonieus worden.

De vrouw heeft zichzelf vertopt, schuil gehouden. Zij leeft het kwaad wat haar ooit is overkomen voort in deze tijd. Zij voelt zich nog steeds bedreigd en draagt angsten die haar schuw en voorzichtig maken.

De vrouw heeft in de laatste decennia veel meer ruimte ingenomen. Zeker in de westerse maatschappij heeft zij meer aanzien verworven. Toch is dit niet wat de werkelijke vrouwenkracht is. Dit is niet onze echte ik.

De vrouwelijke energie die ontbreekt, ontstaat uit onze aardse bron. Het is een energie die leven creëert en voedt. Een sensuele, passievolle kracht die liefde naar zich toe trekt, die harmonie doet ontstaan. Een kracht waarbij een ander zich geborgen voelt en zichzelf kan zijn. Een kracht waar kinderen mogen ontwikkelen waarbij zij hun eigen innerlijke stem blijven horen. Een kracht waar je werkelijke potentieel wordt geopend, je talenten ontdekt waar je onbewust van bent dat je ze hebt.

Haar weer toelaten, dit oneindig krachtige wezen weer toestemming geven om in vrijheid in deze maatschappij te leven en zichtbaar te zijn open en bloot, daar gaat deze workshop over…

Ik nodig je uit om samen met een groep vrouwen onze barricades naar onszelf op te heffen, onze werkelijke kracht te durven voelen en ervaren welke vrouw jij in je hebt. Deze kracht zal je een nieuwe kijk geven op je leven geven hier op aarde. Vanuit jouw waarheid voelen en je vrouw durven leven. Samen kunnen wij de wereld nieuw leven inblazen.